Політика конфіденційності

Іміджевий конкурс краси та моди "Star Face of the Season"
Ця політика конфіденційності діє для всього Веб-сайту starfaceoftheseason.com (далі у тексті – Сайт).
Яку ми збираємо інформацію і як її використовуємо.

Нам можуть знадобитися такі дані:


· При заповненні анкети/форми на Сайті користувач вказує прізвище, ім'я, адресу електронної пошти, контактний телефон і дає згоду на використання вказаної інформації, її обробку і зберігання Організатором. Ми використовуємо цю інформацію для виконання своїх зобов'язань перед вами.

· Не вважається порушенням зобов'язань розголошення вказаної інформації про користувача відповідно до обґрунтованих і застосовуваних вимог закону. Користувач погоджується на передачу Сайту своїх даних з метою виконання угод, вказаних у Положеннях і прийнятих Сайтом відповідно до них зобов'язань, а також з метою реклами. Згода Користувача висловлюється у зазначенні ним інформації у відповідних полях при заповненні анкети/форми. Сайт не несе відповідальності за дані, надані Користувачем на Сайті у загальнодоступній формі.

· Файли cookie – коли ви заходите на наш Сайт, ми надсилаємо один або декілька файлів cookie на ваш комп'ютер або інший пристрій. Файли cookie використовуються для того, щоб підвищити якість послуг, що надаються Організатором: зберігати налаштування користувача, відстежувати характерні для користувача тенденції, наприклад, найпопулярніші сторінки. Компанія "Star Face of the Season", як власник Сайту, також використовує файли cookie з метою реклами, а також здійснює їх передачу, зокрема й транскордонну, щоб керувати оголошеннями на сайтах в Інтернеті.

· Інформація про відвідування – при доступі до нашого Сайту через браузер, додаток або за допомогою будь-якого іншого програмного забезпечення наші сервери автоматично записують і передають певну інформацію з метою виконання угод, що укладаються. Журнали сервера можуть містити таку інформацію: IP-адреси, тип і мова браузера, дата і час запиту, а також один або декілька файлів cookie, за якими можна визначити ваш браузер чи акаунт.

· Повідомлення користувача – коли ви надсилаєте нам повідомлення (електронною поштою або іншим засобом), ми можемо зберігати ці повідомлення для обробки запитів, відповідей на питання і майбутнього удосконалення нашої служби клієнтської підтримки. При надсиланні або отриманні SMS ми можемо збирати і зберігати таку інформацію: номер телефону, назву оператора зв'язку, зміст повідомлення, дату і час передачі. Для зв'язку з вами з питань нашої роботи може використовуватися ваша адреса електронної пошти і номер контактного телефону.

· Програмне забезпечення, розроблене третіми особами, яке може використовуватись на Сайті, збирає і обробляє інформацію відповідно до власної політики конфіденційності.

· Інші сайти – ця політика конфіденційності застосовується тільки для Сайту starfaceoftheseason.com. Ми не контролюємо сайти, які використовують інформацію з нашого Сайту або на які ведуть посилання з нашого Сайту. Ці сайти можуть розміщувати на ваш комп'ютер власні файли cookie, збирати дані або запитувати у вас особисту інформацію.

Розсилки та інформаційні повідомлення:

· Під час заповнення форми на Сайті ви даєте згоду на отримання від нас розсилок рекламно-інформаційного характеру. Вказані розсилки містять інформацію про майбутні події та інші заходи Сайту.
· Ви можете відписатись від розсилки у будь-який момент. Для цього потрібно написати в службу підтримки.
· Розсилки надходять у вигляді листа на електронну адресу і/або короткого повідомлення (sms) на номер телефону, вказані вами під час заповнення анкети/форми. Рекламно-інформаційні матеріали можуть бути надані у вигляді паперово-поліграфічної та сувенірної продукції.

Окрім цього, інформація, яку ми збираємо, може бути використана з такою метою:

· Підтримка, забезпечення захисту і вдосконалення нашого Сайту;
· Розробка нових служб;
· Захист прав власності Організатора і наших користувачів.

Перед використанням інформації з іншою метою, що буде зазначено при її зборі, ми попросимо у Вас дозвіл на таке використання. Організатор обробляє особисту інформацію на своїх серверах у різних країнах. У деяких випадках особиста інформація користувачів обробляється за межами країни користувача.

Можливості вибору

У людей різні погляди на конфіденційність. Кожен користувач усвідомлено приймає рішення щодо надання права Організатору на повне використання своїх персональних даних згідно із Законом України «Про захист персональних даних». Кожен користувач може:

· Заборонити в браузері прийом усіх файлів cookie або налаштувати сповіщення про ці дані. Просимо взяти до уваги, що без файлів cookie деякі служби Продавця можуть працювати не цілком коректно.

Надання доступу до інформації

Ми не розкриваємо особисту інформацію користувачів компаніям, організаціям і приватним особам, які не пов'язані з діяльністю Організатора, окрім випадків коли:

· Користувач надав право Організатору на повне використання своїх персональних даних.
· Для обробки третіми сторонами.
Ми можемо надати персональні дані на обробку нашим дочірнім і афілійованим компаніям, а також іншим довіреним організаціям і особам відповідно до наших інструкцій, політики конфіденційності та інших вимог безпеки.
· На вимогу законодавства.

Організатор дотримується вимог Закону України «Про захист персональних даних» та надає доступ до зазначеної користувачами інформації на Сайті, зберігає, використовує, розголошує зазначену інформацію тільки у випадках, передбачених законодавством. Зокрема: на запити державних органів, у рамках судового процесу або розслідування, з метою запобігання шахрайству, порушення закону, а також з метою безпеки і захисту прав Організатора.

Якщо Організатор прийме рішення про реорганізацію або купівлю-продаж частини або всіх своїх активів, ми гарантуємо захист всіх персональних даних у межах положень про конфіденційність, зазначених користувачами на Сайті. Компанія не несе відповідальності за достовірність зазначеної Користувачем на Сайті інформації, її відповідність документам про ідентифікацію особистості.

Захист інформації

Ми вживаємо всіх необхідних заходів для того, щоб вберегти Організатора і наших користувачів від несанкціонованих спроб доступу, зміни, розкриття або знищення даних, які зберігаються у нас. До цих заходів належать, зокрема:

· використання SSL-шифрування в роботі наших служб;
· постійна перевірка і вдосконалення процесів збору, зберігання та обробки даних і заходів безпеки, включно із заходами забезпечення фізичної безпеки;
· надання доступу до особистої інформації тільки тим співробітникам, підрядникам і агентам Організатора, яким необхідно володіти цією інформацією для здійснення виконуваних від імені Організатора операцій. Невиконання цими особами договірних зобов'язань з дотримання конфіденційності веде до санкцій, включно зі звільненням і кримінальним переслідуванням.

Доступ до особистої інформації і її оновлення

· Ми можемо відхиляти багаторазово повторювані заявки, а також запити, які вимагають масштабних технічних робіт (наприклад, створити нову систему або значно змінити існуючу), які піддають ризику конфіденційність інших користувачів, а також ті, які містять даремні пропозиції (наприклад, обробити інформацію на резервних копіях).
· У всіх випадках, коли ми надаємо доступ до інформації і можливість вносити в неї виправлення, ми робимо це безкоштовно, якщо тільки це не потребує від нас значних зусиль.
· У зв'язку з особливостями роботи певних служб, після видалення з активних серверів інформація може зберігатися протягом обмеженого терміну в наших системах резервного копіювання до того часу, поки не буде остаточно видалена.

Дотримання вимог

· Організатор дотримується прийнятих в Україні принципів конфіденційності щодо повідомлення, вибору, передання, безпеки, цілісності даних і доступу до них.
· Ми регулярно перевіряємо дотримання цієї політики конфіденційності.
· Якщо ми отримали офіційну скаргу в письмовій формі, вважаємо своїм обов'язком зв'язатися з користувачем, який надіслав скаргу, щодо його претензій і вирішити питання або усунути проблему в найкоротший термін.

Зміна цієї політики конфіденційності

Час від часу наша політика конфіденційності може змінюватись. Однак ми не маємо наміру і не будемо обмежувати права користувачів без їх вочевидь вираженої згоди. Усі оновлення політики конфіденційності відображаються на цій сторінці. Якщо зміни будуть значними, ми повідомимо вас електронною поштою.